Улюблена цитата

«Хто керує минулим, - говорить партійне гасло, - той керує майбутнім; хто керує сьогоденням, той керує минулим». І, проте, минуле, за своєю природою змінюване, зміни ніколи не піддавалося.
Джордж Оруелл.

середу, 25 березня 2020 р.

Підвищення кваліфікації


Чудовий вебінар "PRO фінанси для дітей та дорослих, які працюють з дітьми"

 

Актуальність



Ігрові методики – найбільш природній спосіб навчання. І, виявляється, що в темі фінансів можна та потрібно використовувати різноманітні ігрові техніки, щоб зробити опанування фінансовою грамотністю не лише корисним, а ще й цікавим освітнім процесом. Як пояснити дітям важливість фінансової освіченості? Яким чином вмотивувати учнів до вивчення такої важливої компетенції як фінансова грамотність? І головне – як викладати фінансову грамотність легко, але PROфесійно? Відповіді на всі ці питання розглянемо під час вебінара.

Мета


Допомогти керівникам шкіл, вчителям, тренерам курсів з фінансової грамотності та організаторам дитячих таборів сформувати бачення та розуміння максимально ефективного впровадження курсу фінансової грамотності в своїх закладах освіти, освітніх курсах та таборах.

Завдання


Зрозуміти проблематику впровадження курсу фінансової грамотності в закладах освіти, освітніх курсах та таборах.

Ознайомити з шляхами вирішення питання – як зробити це простіше та цікавіше.

Сформувати розуміння важливості та значення впровадження ігрових методик та ігро-практик при навчанні фінансовій грамотності.
Очікувані результати

Ознайомлення батьків, директорів шкіл, вчителів, тренерів освітніх програм з можливими шляхами та способами впровадження в закладах освіти, освітніх курсах та таборах як окремих уроків та занять, так і цілого курсу фінансової грамотності з використанням ігрових методик та ігро-практик.

Цільова аудиторія


Менеджери освіти будь-якого рівня (заступники директорів, директори шкіл, методисти), вчителі, вихователі, ведучі освітніх курсів та тренінгів, батьки, представники ОТГ та органів місцевого самоврядування.

Немає коментарів:

Дописати коментар